March 04, 2010

Lumehaldjas, hobune ja uisud....

Juba suvel leppisime Helinaga kokku, et talvel teeme uisupilte. Ühe korra Haapsalus üritasime seda teha - aga kuna siis hakkas juba pimedaks minema, lükkasime uisupildid edasi. Rocca al Mare Vabaõhumuuseumis tiiki küll ei ole, aga mõned "võlts" uisupildid saime. Sealt leidsime ka vahva härra Huberti - saaniga lapsi sõidutamas. Niisiis saime ka hobusepilte. Ja boonusena tegime ka valgeid lumehaldja pilte.... 










Pildid on tehtud 6. veebruaril 2010 Rocca al Mare Vabaõhumuuseumis.
Modell: Helina (tänud tänud!)
All photos in this post by Miret Tuur

3 comments:

  1. Jällegi SUPER ilusad pildid! :)) Kas sa kasutad välku või erilist töötlust, et pildid nii mõnusa valguse ja tooniga on?
    Ja natuke kahju, et pilte pisut suuremalt ei saa vaadata.

    ReplyDelete
  2. Hei, Helina! Välku ei kasuta - püüan ikka alati kui vähegi võmalik loomuliku valgusega tulemust saada. Natuke töötlen küll - mul omad liigutused kujunenud, mida teen:-) Nii ootan, et natuke rohkem päikest oleks - sest mulle väga meeldivad tagant-päike pildid -neid tahaks õppida tegema...

    ReplyDelete
  3. Mulle istub see kergelt läbipõlenud toonidega mängimine. Lisab pildile omapärast särtsu. Toonid on erksad. Valge särab ja must neelab valgust.

    Iga juhul ei jõua ma seda kunsti siin ära kiita! :) Inimeste pildistamine ei ole üldse lihtne, aga sul paistab see mängleva kergusega välja tulevat :)

    Igal juhul jõudu ja jaksu! Ning rohkem valgust ;)

    ReplyDelete